Rojin’in ailesinden çağrı

  • 09:30 2 Ekim 2024
  • Güncel
 
WAN – Günlerdir kayıp olan Rojin Kabaiş’ten haber alamayan ailesi şu çağrıda bulundu: “Ayakta duracak halimiz, bekleyecek gücümüz kalmadı, çok acı çekiyoruz. Neredeysen ya yanımıza gel  yada bize bir haber gönder.”
 
27 Eylül’den bu yana kayıp olan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları devam ederken, ailesi ise kızlarından bir haber almayı bekliyor. Rojin’in kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen hala bir haber alınamadığı gibi sahil kenarında bulunan eşyaları dışında herhangi bir ize de rastlanmadı. Rojin’in ailesi ise her gün arama çalışmalarının olduğu yerde umutlu bekleyişini sürdürüyor.
 
Rojin’in annesi Aygül ve babası Nizamettin Kabaiş, kızlarına ajansımız aracılığıyla çağrıda bulundu.
 
‘Neredeysen gel’
 
Aygül Kabaiş kızına seslenerek “neredeysen gel” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Saat 18.00’de aradım seni ‘markete kadar gidip kahve alıp geleceğim’ dedin. Yurda dönünce beni arayacaktın, aramadın. Sana mesaj bıraktım, seni merak ettiğimi söyledim. Sabah saat 11.00’de beni arayıp ‘dün kızınız yurda gelmedi’ dediler. Niye o saate kadar beklediler. Neredeysen gel. Kimse sana bir şey yapamaz.”
 
‘Gelip acımıza son vermeni bekliyoruz’
 
Babası Nizamettin Kabaiş ise çok ağır bir acı yaşadıklarını dile getirerek, 6 gündür Rojin’den haber alamadıklarını vurguladı. Nizamettin, “Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bütün aile buradayız. Sen neredesin? Artık gelip acımıza son vermeni bekliyoruz. Eğer yapabiliyorsan bir telefon et ya da olduğun yerden bir haber gönder. Günlerdir burada seni bekliyoruz, ayakta duracak halimiz kalmadı. Her an aklımızdasın. Çok acı çekiyoruz. Neredeysen ya yanımıza gel ya da bize bir haber ver” çağrısında bulundu.