Wan’da krize karşı çözüm: Kent Lokantası hizmete başladı

  • 15:49 23 Eylül 2024
  • Güncel
 
 
WAN – Wan Büyükşehir Belediyesi, ekonomik krizin etkilerini hafifletmek amacıyla Kent Lokantası’nı halkın hizmetine açtı. 3 çeşit yemeğin 70 TL olduğu lokanta, her gün 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.
 
Wan Büyükşehir Belediyesi, Beşyol Parkı'nda yeni bir sosyal hizmet projesi olarak Kent Lokantası’nı halkın hizmetine açtı. Rêya Armûşê ilçesinde yer alan lokantada, her gün 12.00-17.00 saatleri arasında 70 TL karşılığında 3 çeşit yemek sunulacak ve menü her gün değişecek.
 
Açılışa, Wan Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye eşbaşkanlarıyla birlikte çok sayıda  yurttaş katıldı. 
 
‘Sosyal hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz’
 
Açılışta konuşan Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, ekonomik kriz nedeniyle ihtiyaçlarını gideremeyen insanların rahatlaması için projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Neslihan, “Sosyal hizmetlerimizi hangi esaslar üzerine kurduysak, buna göre de yol alacağız. Yerel idareciler çalışmalarımızı bir şekilde engelliyor. Ancak bu engellere karşı çalışmalarımıza devam edecek, halkımızın ihtiyaç ve sorunları ne olursa olsun, çözüm üreteceğiz. Bu çerçevede bugün halkımızla birlikte sosyal hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz” dedi. 
 
Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ise kısıtlı kaynaklara rağmen yeni projeler geliştirmeye devam edeceklerini vurguladı. 
 
Kent Lokantası, ekonomik krizin etkilerini hafifletmek ve yurttaşlara uygun fiyatlı yemek sunmak amacıyla faaliyete başladı.