Bir kadın katledildi, bir şüpheli ölüm

  • 10:02 24 Eylül 2024
  • Güncel
 
MANİSA/İSTANBUL  - Yunusemre ilçesinde Selda Eller, hakkında uzaklaştırma kararı olan Gökhan Eller tarafından katledildi. İstanbul'da ise Kübra Aykut şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. 
 
Manisa Yunusemre ilçesinde yaşayan Selda Eller boşanma aşamasında olduğu ve bir ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Gökhan Eller tarafından katledildi. Selda Eller'i evinde katleden Gökhan Eller, daha sonra Barbaros Polis Karakolu'na giderek, suçunu itiraf etti. 
 
İtiraf üzerine adrese giden sağlık ve polis ekipleri yaptığı kontrolde Selda Eller'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Savcılığın incelemesinin ardından Selda Eller'in cenazesi, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Gökhan Eller ise gözaltına alındı. 
 
İstanbul 
 
İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde bir sitede Kübra Aykut, evinin bulunduğu 5'inci kattan şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını  yitirdi. Olayı  fark eden site güvenliği durumu polis ve sağlık ediplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kübra'nın cenazesi, hastaneye götürüldü. 
 
Kübra'nın şüpheli ölümüne ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.