DEM Partili kadınlar katledilen Reşit'in ailesini ziyaret etti

  • 16:30 7 Eylül 2024
  • Güncel
 
 
ARTVİN-  DEM Parti Kadın Meclisi Sözcüsü Halide Türkoğlu ve Kadın Koordinasyonu üyeleri, Artvin Cankurtaran Çifteköprü mezrasında doğasını koruduğu için katledilen Reşit Kibar’ın ailesini ziyaret etti.  
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kadın Meclisi Sözcüsü Halide Türkoğlu ve Kadın Koordinasyonu üyeleri, DEM Parti Artvin İl Örgütü ile birlikte Artvin Cankurtaran Çifteköprü mezrasında doğasını koruduğu için katledilen Reşit Kibar’ın ailesini ziyaret etti.  
 
Ziyarette konuşan Reşit’in ablaları, bu katliamın arkasında tek bir kişi olmadığını belirterek, katliamın arkasındaki güçlerin açığa çıkmasını istedi. Bunun mücadelesini sonuna kadar vereceklerini söyleyen kardeşler, "Bu saatten sonra hiçbir şeyden korkmuyoruz. Abimi kaybettikten sonra hiçbir şeyden korkmuyoruz. Abimi vuran kişinin yanında duran, masasında oturan herkes bu olaydan sorumludur" dedi.
 
'Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız'
 
Ardından söz alan DEM Parti Kadın Meclisi Sözcüsü Halide Türkoğlu ise, "İktidarın rant ve talan politikaları her yerde. Reşit’in katledilmesi de bunlardan bağımsız değildir. Reşit doğasını koruduğu için hedef oldu. Bizler DEM Parti olarak, DEM Parti Kadın Meclisi olarak aileyle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Suçluların açığa çıkması ve hak ettikleri cezaya çarptırılması için mücadele edeceğiz" diye konuştu.