Wan’da kaybolan Rojin için aramalar devam ediyor

  • 13:33 29 Eylül 2024
  • Güncel
WAN - Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde öğrenci olan ve Cuma akşamından bu yana kendisinden haber alınamayan Rojin Kabaiş adlı öğrenciyi gölde arama çalışmaları devam ediyor.
 
Wan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde öğrenim gören ve üniversitenin kampüsünde bulunan Seyyid Fehim Arvasi Kız Yurdu’nda kalan Rojin Kabayiş adlı öğrenci, Cuma akşam yemeğinin ardından yurttan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadığı ailesi tarafından kamuoyuna bildirildi.
 
Öğrencinin cüzdanı, telefonu, suyu ve yiyeceği sahil tarafında bulunurken, kamera görüşünün bu bölgeyi kapsamadığı belirtildi. Öğrencinin yurda dönmemesi üzerine oda arkadaşları kendisine ulaşmaya çalıştı ancak dönüş alamadı. Ailesi, kızlarının sudan korktuğunu belirterek, "Bir gün boyunca yurda dönmemiş olmasına rağmen yurt müdürünün bize ikinci günde bilgi vermesini kabul etmiyoruz ve bu durum hakkında yurt hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
 
Sahil Güvenlik Ekipleri gölde arama çalışmalarını sürdürürken, polis ekipleri kamera kayıtlarını inceliyor. Aile bireyleri de çalışmaların olduğu yerde beklemeye devam ediyor.